ANKARA / SİNCAN - Şehit Necati Tunalı Ortaokulu

Kas

Çevreme Duyarlıyım Değerlerimi Önemsiyorum Projesi kapsamında çevre duyarlılığı ve farkındalığı yüksek öğrencilerimiz ödüllendirildi. Proje Koordinatörü Öğretmenimiz Ayşenur SEÇKİN'e ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni öğretmenlerimiz koordinatörlüğünde hazırlanan programla okulumuzda gerçekleştirildi.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantımızı öğretmen ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Ekm

2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılında 8. sınıf öğrencilerimizle Ankara Polatlı Anadolu Lisesi, Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fen Liselerine gezi düzenledik. Gezide öğrencilerimize rehberlik eden öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında Bursluluk sınavını kazanarak bizleri gururlandıran öğrencilerimize madalyalarını, başarı belgelerini ve hediyelerini sunduk. Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Bu süreçte öğrencilerimizi destekleyen öğretmenlerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz öğrencileri oryantring, taekwondo, voleybol, basketbol ve masa tenisi branşlarında antremanlarına hız kesmeden devam ediyor. Öğrencilerimize destek veren antrenörlerimize çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99.yıldönümü okulumuzda yapılan çeşitli etkinliklerle kutlandı.Programa emek veren ve katılım sağlayan öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.